Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки Vulladi
Детски обувки - 5401-070
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Елегантни обувки Vulladi

Модел: 5401-070

Броеви: од 22 до 34

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.074,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.790,00 ден.
Заштедуваш: 716,00 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во петролејна сина боја со декоративна перфорација, меко и флексибилно ѓонче,стабилно се прицврстуваат на стапалото со лепенка околу глуждот.Кожна влошка која овозможува удобност и природно чуство.

Броеви Должина на влошка/см/
№22 14.2
№23 14.8
№24 15.4
№25 16.1
№26 16.8
№27 17.4
№28 18
№29 18.7
№30 19.3
№31 20
№32 20.6
№33 21.2
№34 21.8
Елегантни обувки Vulladi

Елегантни обувки Vulladi

1.074,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.790,00 ден.
Заштедуваш: 716,00 ден.
На залиха
Нема на залиха
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во петролејна сина боја со декоративна перфорација,…
2020-06-25T17:03:12+02:00
1790.00 1790.00 MKD 13
(22) броеви:: 22 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005382
(23) броеви:: 23 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005383
(24) броеви:: 24 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005384
(25) броеви:: 25 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005385
(26) броеви:: 26 1790.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005386
(27) броеви:: 27 1790.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005387
(28) броеви:: 28 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005388
(29) броеви:: 29 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005389
(30) броеви:: 30 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005390
(31) броеви:: 31 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005391
(32) броеви:: 32 1790.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005392
(33) броеви:: 33 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005393
(34) броеви:: 34 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005394
Споредба на продукти