Поврзи се со нас:
071 219 955

Детска еспадрила Vulladi

Детски обувки - 6359-670
НОВ Препорачан

Детска еспадрила Vulladi

Модел: 6359-670

Броеви: од 28 до 37

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.590,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски кожни обувки за момчиња од шпанската марка Vulladi тип мокасина,класично спортски дизајн со кожна влошка за природно чувсто.Меко,флексибилно, двослојно ѓонче со изглед на еспадрила.

Броеви Должина на влошка/см/
№28 17.2
№29 17.8
№30 18.3
№31 19
№32 19.7
№33 20.3
№34 21
№35 21.8
№36 22.3
№37 23

Детска еспадрила Vulladi

Детска еспадрила Vulladi

1.590,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детска еспадрила Vulladi
Детска еспадрила Vulladi
Детски кожни обувки за момчиња од шпанската марка Vulladi тип мокасина,класично спортски дизајн со кожна влошка за природно чувсто.Меко,флексибилно,…
2020-06-25T15:22:17+02:00
1590.00 1690.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006246
(29) броеви:: 29 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006247
(30) броеви:: 30 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006248
(31) броеви:: 31 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006249
(32) броеви:: 32 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006250
(33) броеви:: 33 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006251
(34) броеви:: 34 1590.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006252
(35) броеви:: 35 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006253
(36) броеви:: 36 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006254
(37) броеви:: 37 1690.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006255
Споредба на продукти