Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки Vulladi

Детски обувки - 7357-558
НОВ Препорачан

Детски обувки Vulladi

Модел: 7357-558

Броеви: од 22 до 35

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.889,99 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски текстилни обувки за момчиња од шпанската марка Vulladi тип мокасина со лепенка,класично спортски дизајн со кожна влошка за природно чувсто.Меко,флексибилно, двослојно ѓонче со изглед на еспадрила. 

Броеви Должина на влошка/см/
№22 14.2
№23 14.8
№24 15.5
№25 16.2
№26 16.9
№27 17.5
№28 18.1
№29 18.8
№30 19.5
№31 20.2
№32 20.8
№33 21.5
№34 22.1
№35 22.8
№36 23.5

Детски обувки Vulladi

Детски обувки Vulladi

1.889,99 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски обувки Vulladi
Детски обувки Vulladi
Детски текстилни обувки за момчиња од шпанската марка Vulladi тип мокасина со лепенка,класично спортски дизајн со кожна влошка за…
2020-06-25T15:23:03+02:00
1889.99 1990.00 MKD 13
(22) броеви:: 22 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005395
(23) броеви:: 23 1890.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005396
(24) броеви:: 24 1890.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005397
(27) броеви:: 27 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005400
(28) броеви:: 28 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005401
(29) броеви:: 29 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005402
(30) броеви:: 30 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005403
(31) броеви:: 31 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005404
(32) броеви:: 32 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005405
(33) броеви:: 33 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005406
(34) броеви:: 34 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005407
(35) броеви:: 35 1990.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005408
(36) броеви:: 36 1990.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005409
Споредба на продукти