Поврзи се со нас:
071 219 955

Детска еспадрила Vulladi

Детски обувки - 7359-650
НОВ Препорачан

Детска еспадрила Vulladi

Модел: 7359-650

Броеви: од 22 до 37

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски текстилни обувки од шпанската марка Vulladi тип мокасина со врвки,класично елегантен дизајн со кожна влошка за природно чувсто.Меко,флексибилно, двослојно ѓонче со изглед на еспадрила.

Броеви Должина на влошка/см/
№22 14.2
№23 14.8
№24 15.5
№25 16.2
№26 16.9
№27 17.5
№28 18.1
№29 18.8
№30 19.5
№31 20.2
№32 20.8
№33 21.5
№34 22.1
№35 22.8
№36 23.5
№37 24.2

Детска еспадрила Vulladi

Детска еспадрила Vulladi

1.790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детска еспадрила Vulladi
Детска еспадрила Vulladi
Детски текстилни обувки од шпанската марка Vulladi тип мокасина со врвки,класично елегантен дизајн со кожна влошка за природно чувсто.Меко,флексибилно,…
2020-06-25T15:25:19+02:00
1790.00 1889.99 MKD 10
(24) броеви:: 24 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005412
(27) броеви:: 27 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005415
(28) броеви:: 28 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005416
(31) броеви:: 31 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005419
(32) броеви:: 32 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005420
(33) броеви:: 33 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005421
(34) броеви:: 34 1790.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005422
(35) броеви:: 35 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005423
(36) броеви:: 36 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005424
(37) броеви:: 37 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005425
Споредба на продукти