Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки Vulladi
Детски обувки - 7404-070 S
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Елегантни обувки Vulladi

Модел: 7404-070 S

Броеви: од 22 до 34

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.133,99 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.889,99 ден.
Заштедуваш: 756,00 ден.
Нема на залиха
Не е достапен

   

Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во деликатнa розева боја со декоративни сребрени детали, меко и флексибилно ѓонче,стабилно се прицврстуваат на стапалото со лепенка околу глуждот.Кожна влошка која овозможува удобност и природно чуство.

Броеви Должина на влошка/см/
№22 14.2
№23 14.8
№24 15.4
№25 16.1
№26 16.8
№27 17.4
№28 18
№29 18.7
№30 19.3
№31 20
№32 20.6
№33 21.2
№34 21.8
Елегантни обувки Vulladi

Елегантни обувки Vulladi

1.133,99 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.889,99 ден.
Заштедуваш: 756,00 ден.
Не е достапен
Нема на залиха
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во деликатнa розева боја со декоративни сребрени…
2020-06-25T17:03:39+02:00
1889.99 1889.99 MKD 9
(22) броеви:: 22 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006354
(23) броеви:: 23 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006355
(24) броеви:: 24 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006356
(28) броеви:: 28 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006357
(29) броеви:: 29 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006358
(30) броеви:: 30 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006359
(31) броеви:: 31 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006360
(33) броеви:: 33 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006361
(34) броеви:: 34 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006362
Споредба на продукти