Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки Vulladi
Детски обувки - 7411-070
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Елегантни обувки Vulladi

Модел: 7411-070

Броеви: од 22 до 35

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.133,99 ден. На залиха
Стара цена: 1.889,99 ден.
Заштедуваш: 756,00 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во деликатнa розева боја со декоративна перфорација, меко и флексибилно ѓонче,стабилно се прицврстуваат на стапалото со лепенка околу глуждот.Кожна влошка која овозможува удобност и природно чуство.

Елегантни обувки Vulladi

Елегантни обувки Vulladi

1.133,99 ден. На залиха
Стара цена: 1.889,99 ден.
Заштедуваш: 756,00 ден.
На залиха
Нема на залиха
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни обувки Vulladi
Елегантни, удобни детски обувки тип балерина на шпанската марка Vulladi изработени во деликатнa розева боја со декоративна перфорација,…
2020-06-25T17:03:50+02:00
1889.99 1889.99 MKD 13
(22) броеви:: 22 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005447
(23) броеви:: 23 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005448
(24) броеви:: 24 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005449
(25) броеви:: 25 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005450
(26) броеви:: 26 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005451
(27) броеви:: 27 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005452
(28) броеви:: 28 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005453
(29) броеви:: 29 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005454
(30) броеви:: 30 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005455
(31) броеви:: 31 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005456
(32) броеви:: 32 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005457
(33) броеви:: 33 1889.99 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005458
(34) броеви:: 34 1889.99 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005459
Споредба на продукти