Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K

Детски обувки - 8201071
НОВ SALE Препорачан
- 30.00 %

Детски обувки K&K

Модел: 8201071

Броеви: од 21 до 25

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,30 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 719,70 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха

   

Боја Бел/тегет
Горна дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви Должина на влошка/см/
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.1
№24 15.8
№25 16.5
Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

1.679,30 ден. На залиха
Стара цена: 2.399,00 ден.
Заштедуваш: 719,70 ден.
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Бел/тегет Горна дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук
2020-06-25T15:27:25+02:00
2399.00 2399.00 MKD 4
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005726
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000005727
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005728
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005729
Споредба на продукти