Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортско-елегантни обувки K&K

Детски обувки - 9193021
НОВ Препорачан

Спортско-елегантни обувки K&K

Модел:9193021

Броеви:од 28 до 41

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Спортско-елегантни обувки за момчиња во класично црна боја. Модерни и удобни. Со фин материјал за удобност и две лепенки за едноставно облекување. Флексибилни и меки ѓонови со системот Flexi Step.

Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24.4
№39 25
№40 25.6
№41 27.2
№42 27.6
№43 28.5
№44 28.9
Спортско-елегантни обувки K&K

Спортско-елегантни обувки K&K

2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортско-елегантни обувки K&K
Спортско-елегантни обувки K&K
Спортско-елегантни обувки за момчиња во класично црна боја. Модерни и удобни. Со фин материјал за удобност и две лепенки за едноставно…
2020-06-25T15:21:47+02:00
2599.00 2599.00 MKD 14
(28) броеви:: 28 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004232
(29) броеви:: 29 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004233
(30) броеви:: 30 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004234
(31) броеви:: 31 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004235
(32) броеви:: 32 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004236
(33) броеви:: 33 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004237
(34) броеви:: 34 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004238
(35) броеви:: 35 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004239
(36) броеви:: 36 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004240
(37) броеви:: 37 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004241
(38) броеви:: 38 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004242
(39) броеви:: 39 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004243
(40) броеви:: 40 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004244
(41) броеви:: 41 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004245
Споредба на продукти