Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски полувисоки обувки K&K
Детски обувки - 9193062
НОВ SALE Препорачан
- 50.00 %

Спортски полувисоки обувки K&K

Модел:9193062

Броеви: од 27 до 40

Категорија: ПАТИКИ ФЕМИЛИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.649,50 ден. На залиха
Стара цена: 3.299,00 ден.
Заштедуваш: 1.649,50 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Класични полу високи кожни обувки,патики во модерна бордо боја за момчиња. Врзување со врвки и патент за лесно облекување. Силна пета, мека јака и природна постава за дополнителна удобност. Тренди ѓонче во сина боја со вграден систем Flexi Step.

Броеви Должина на влошка/см/
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
№37 24.4
№38 25
№39 25.6
№40 26.3
Спортски полувисоки обувки K&K

Спортски полувисоки обувки K&K

1.649,50 ден. На залиха
Стара цена: 3.299,00 ден.
Заштедуваш: 1.649,50 ден.
На залиха
Нема на залиха
Спортски полувисоки обувки K&K
Спортски полувисоки обувки K&K
Класични полу високи кожни обувки,патики во модерна бордо боја за момчиња. Врзување со врвки и патент за лесно облекување. Силна пета,…
2020-06-25T16:42:16+02:00
3299.00 3299.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ In Stock 2000004304
(29) броеви:: 29 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004305
(30) броеви:: 30 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004306
(32) броеви:: 32 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004308
(33) броеви:: 33 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004309
(34) броеви:: 34 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004310
(35) броеви:: 35 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004311
(36) броеви:: 36 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004312
(37) броеви:: 37 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004313
(38) броеви:: 38 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ In Stock 2000004314
(39) броеви:: 39 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ Out Of Stock 2000004315
(40) броеви:: 40 3299.00 MKD ПАТИКИ ФЕМИЛИ In Stock 2000004316
Споредба на продукти