Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K

Детски обувки K&K
НОВ Препорачан

Детски обувки K&K

Модел: 8203051

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бледо розева
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.2
№22 13.8
№23 14.4
№24 15.1
№25 15.8
№26 16.5
Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Бледо розева Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T15:39:34+02:00
2399.00 2399.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006692
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006693
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006691
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006690
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006689
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006694
Споредба на продукти