Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Детски обувки K&K

Модел: 8201013

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.379,40 ден. На залиха
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Сива
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви        Должина на влошка/см/
№19 12.5
№20 13.1
№21 13.7
№22 14.4
№23 15
№24 15.8
№25 16.5
№26 17.2
Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

1.379,40 ден. На залиха
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
На залиха
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Сива Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук

K&K

2021-04-07T20:10:09+02:00
2299.00 2299.00 MKD 8
(20) броеви:: 20 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007286
(22) броеви:: 22 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007288
(19) броеви:: 19 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007285
(21) броеви:: 21 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007287
(23) броеви:: 23 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000007289
(24) броеви:: 24 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000007290
(25) броеви:: 25 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007291
(26) броеви:: 26 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007292
Споредба на продукти