Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Детски обувки K&K

Модел: 8201031

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.379,40 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха
Не е достапен

   

Боја Шарена
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви         Должина на влошка/см/
№20 13.3
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.4
№26 17.1
Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

1.379,40 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Не е достапен
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Шарена Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук

K&K

2021-04-07T20:17:39+02:00
2299.00 2299.00 MKD 7
(20) броеви:: 20 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007255
(22) броеви:: 22 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007257
(21) броеви:: 21 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007256
(23) броеви:: 23 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007258
(24) броеви:: 24 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007259
(25) броеви:: 25 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000007260
(26) броеви:: 26 2299.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000007261
Споредба на продукти