Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ Препорачан

Детски обувки K&K

Модел: 52-пудра
Броеви: од 19 до 26
Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.899,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Не е достапен

   

Боја Розева
Горен дел
Природна кожа
Постава Текстил
Влошка Природна кожа
Ѓонче Термокаучук
Броеви          Должина на влошка /см/
№19 12,4
№20 12,9
№21 13,5
№22 14.1
№23 14,8
№24 15.5
№25 16.1
№26 16.7
Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

1.899,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Не е достапен
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Розева Горен дел Природна кожа Постава Текстил Влошка Природна кожа Ѓонче Термокаучук

K&K

2021-09-26T20:11:46+02:00
1899.00 1899.00 MKD 8
(22) броеви:: 22 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000009041
(19) броеви:: 19 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009038
(21) броеви:: 21 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009040
(23) броеви:: 23 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009042
(24) броеви:: 24 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000009043
(25) броеви:: 25 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009044
(26) броеви:: 26 1899.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009045
Споредба на продукти