Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ Препорачан

Детски обувки K&K

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Розева
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

Броеви   Должина на влошка /см/
№20 13
№21 13.6
№22 14.2
№23 14.9
№24 15.4
№25 16
№26 16.6

Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
Боја Розева Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T21:55:07+02:00
2399.00 2399.00 MKD 7
(20) броеви:: 20 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007734
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008691
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008690
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008692
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008693
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008694
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008695
Споредба на продукти