Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ Препорачан

Детски обувки K&K

Модел: 8213022

Броеви: од 21 до 28

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Мастило / лаковани
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук
Броеви    Должина на влошка  /см/
№21 13.4
№22 14
№23 14.7
№24 15.4
№25 16
№26 16.5
№27 16.9
№28 17.6

Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
  Боја Мастило / лаковани Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T22:01:35+02:00
2599.00 2599.00 MKD 8
(22) броеви:: 22 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008703
(28) броеви:: 28 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008709
(21) броеви:: 21 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008702
(23) броеви:: 23 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008704
(24) броеви:: 24 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008705
(25) броеви:: 25 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008706
(26) броеви:: 26 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008707
(27) броеви:: 27 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008708
Споредба на продукти