Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
НОВ Препорачан

Детски обувки K&K

Модел:8213031

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

 

Боја Розеви
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

 

Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.4
№22 14
№23 14.7
№24 15.4
№25 16
№26 16.5

Детски обувки K&K

Детски обувки K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Детски обувки K&K
Детски обувки K&K
  Боја Розеви Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T22:11:14+02:00
2399.00 2399.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008775
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008774
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008776
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008777
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008778
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008779
Споредба на продукти