Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики Kappa
Детски патики Kappa
НОВ SALE Препорачан
- 20.00 %

Детски патики Kappa

Модел: 303UYX0-A0W KIDS PATIKE LOGO SVEA EV KID 25

Броеви: од 25 до 35

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: Kappa SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.272,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.590,00 ден.
Заштедуваш: 318,00 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха

   

303UYX0-A0W KIDS PATIKE LOGO SVEA EV KID  25

Детска патика од Kappa. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.
Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

EU cm UK
9 25 15.7 8
9.5 26 16.3 8.5
10 27 17 9
11 28 17.7 10
12 29 18.3 11
13 30 19 12
13.5 31 19.7 12.5
1 32 20.3 13
2 33 21 1
3 34 21.7 2
3.5 35 22.3 2.5
4.5 36 22.5 3.5
4 37 23 3
5 38 23.7 4
6 39 24.3 5
7 40 25 5.5
7.5 41 25.7 6
Детски патики Kappa

Детски патики Kappa

1.272,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.590,00 ден.
Заштедуваш: 318,00 ден.
Нема на залиха
Детски патики Kappa
Детски патики Kappa
303UYX0-A0W KIDS PATIKE LOGO SVEA EV KID  25 Детска патика од Kappa. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат

Kappa

2021-04-28T14:22:07+02:00
1590.00 1590.00 MKD 11
(28) броеви:: 28 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008338
(29) броеви:: 29 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008339
(30) броеви:: 30 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008340
(31) броеви:: 31 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008341
(32) броеви:: 32 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008342
(33) броеви:: 33 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008343
(34) броеви:: 34 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008344
(25) броеви:: 25 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008335
(26) броеви:: 26 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008336
(27) броеви:: 27 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008337
(35) броеви:: 35 1590.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008345
Споредба на продукти