Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
НОВ SALE Препорачан
- 20.00 %

Детски патики REEBOK

Модел: FZ2276 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V

Броеви: од 27 до 34

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: REEBOK SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.752,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.190,00 ден.
Заштедуваш: 438,00 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха

   

FZ2276 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V

Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.
Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

US EU cm UK
1 16 7 0.5
2 17 8 1.5
3 18.5 9 2.5
4 19.5 10 3.5
4.5 20 10.5 4
5 21 11 4.5
6 22 12 5.5
7 23.5 13 6.5
7.5 24 13.5 7
8 24.5 14 7.5
8.5 25 14.5 8
9 25.5 15 8.5
9.5 26 15.5 9
10 26.5 16 9.5
10.5 27 16.5 10
1.5 16.5 7.5 1
2.5 17.5 8.5 2
11 27.5 17 10.5
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
5.5 21.5 11.5 5
6 22 12 5.5
6.5 22.5 12.5 6
Детски патики REEBOK

Детски патики REEBOK

1.752,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.190,00 ден.
Заштедуваш: 438,00 ден.
Нема на залиха
Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
FZ2276 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат мек ѓон и

REEBOK

2021-04-27T16:54:03+02:00
2190.00 2190.00 MKD 8
(28) броеви:: 28 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008288
(29) броеви:: 29 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008289
(30) броеви:: 30 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008290
(31) броеви:: 31 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008291
(32) броеви:: 32 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008292
(33) броеви:: 33 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008293
(34) броеви:: 34 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008294
(27) броеви:: 27 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008287
Споредба на продукти