Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
НОВ Препорачан

Детски патики REEBOK

Модел: G58522 Reebok Royal Prime Mid 2.0

Броеви: од 31 до 39

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: REEBOK SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

G58522 Reebok Royal Prime Mid 2.0

Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.
Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

US EU cm UK
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
1 31.5 20 13.5
1.5 32 20.5 1
2 32.5 21 1.5
2.5 33 21.5 2
3 34 22 2.5
3.5 34.5 22.5 3
4 35 23 3.5
4.5 36 23.3 4
5 36.5 23.5 4.5
5.5 37 24 5
6 38 24.5 5.5
6.5 38.5 24.66 6
7 39 25 6.5
11 27 17 10
10.5 26.5 16.5 9.5
Детски патики REEBOK

Детски патики REEBOK

2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
G58522 Reebok Royal Prime Mid 2.0 Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат мек ѓон и истио

REEBOK

2021-09-23T12:03:58+02:00
2190.00 2190.00 MKD 11
(31) броеви:: 31 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009066
(32) броеви:: 32 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000009067
(33) броеви:: 33 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009068
(34) броеви:: 34 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009069
(35) броеви:: 35 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009070
(36) броеви:: 36 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000009071
(37) броеви:: 37 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009073
(38) броеви:: 38 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009074
(39) броеви:: 39 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000009076
(36.5) броеви:: 36.5 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009072
(38.5) броеви:: 38.5 2190.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009075
Споредба на продукти