Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
НОВ Препорачан

Детски патики REEBOK

Модел: H04961 Patiki Reebok Royal Prime 2.0 2V 

Броеви: од 27 до 34

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.890,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

H04961 Patiki Reebok Royal Prime 2.0 2V 


Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.

Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

  

US EU cm UK
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
1 31.5 20 13.5
1.5 32 20.5 1
2 32.5 21 1.5
2.5 33 21.5 2
3 34 22 2.5
3.5 34.5 22.5 3
4 35 23 3.5
4.5 36 23.3 4
5 36.5 23.5 4.5
5.5 37 24 5
6 38 24.5 5.5
6.5 38.5 24.66 6
7 39 25 6.5
11 27 17 10
10.5 26.5 16.5 9.5

Детски патики REEBOK

Детски патики REEBOK

1.890,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
H04961 Patiki Reebok Royal Prime 2.0 2V  Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат мек ѓон

K&K

2021-10-03T23:05:21+02:00
1890.00 1890.00 MKD 8
(28) броеви:: 28 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009333
(29) броеви:: 29 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009332
(30) броеви:: 30 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009331
(31) броеви:: 31 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009330
(32) броеви:: 32 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009329
(33) броеви:: 33 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009328
(34) броеви:: 34 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009327
(27) броеви:: 27 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000009334
Споредба на продукти