Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
НОВ Препорачан Бесплатна доставка

Детски патики REEBOK

Модел: H02855 REEBOK XT SPRINTER 2.0

Броеви: од 35 до 38

Категорија: ДЕТСКИ ПАТИКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

H02855 REEBOK XT SPRINTER 2.0

Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

Детски патики REEBOK

Детски патики REEBOK

2.190,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти