Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики Reebok
Детски патики Reebok
НОВ Препорачан

Детски патики Reebok

Модел: GX1455 REEBOK ROYAL PRIME 2.0 ALT

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: REEBOK SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.590,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

GX1455 REEBOK ROYAL PRIME 2.0 ALT

Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.
Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

US EU cm UK
1 16 7 0.5
2 17 8 1.5
3 18.5 9 2.5
4 19.5 10 3.5
4.5 20 10.5 4
5 21 11 4.5
6 22 12 5.5
7 23.5 13 6.5
7.5 24 13.5 7
8 24.5 14 7.5
8.5 25 14.5 8
9 25.5 15 8.5
9.5 26 15.5 9
10 26.5 16 9.5
10.5 27 16.5 10
1.5 16.5 7.5 1
2.5 17.5 8.5 2
11 27.5 17 10.5
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
5.5 21.5 11.5 5
6 22 12 5.5
6.5 22.5 12.5 6
Детски патики Reebok

Детски патики Reebok

1.590,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти