Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
НОВ SALE Препорачан
- 20.00 %

Детски патики REEBOK

Модел: FZ2275 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: REEBOK SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.512,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.890,00 ден.
Заштедуваш: 378,00 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха

   

FZ2275 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V

Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.
Имаат мек ѓон и истиот обезбедува удобност,ѓонот не остава траги на подот или на други површини како црно \ бели траги.Препорачани за спортски активности.

US EU cm UK
1 16 7 0.5
2 17 8 1.5
3 18.5 9 2.5
4 19.5 10 3.5
4.5 20 10.5 4
5 21 11 4.5
6 22 12 5.5
7 23.5 13 6.5
7.5 24 13.5 7
8 24.5 14 7.5
8.5 25 14.5 8
9 25.5 15 8.5
9.5 26 15.5 9
10 26.5 16 9.5
10.5 27 16.5 10
1.5 16.5 7.5 1
2.5 17.5 8.5 2
11 27.5 17 10.5
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
5.5 21.5 11.5 5
6 22 12 5.5
6.5 22.5 12.5 6
Детски патики REEBOK

Детски патики REEBOK

1.512,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.890,00 ден.
Заштедуваш: 378,00 ден.
Нема на залиха
Детски патики REEBOK
Детски патики REEBOK
FZ2275 Patiki REEBOK ROYAL CLJOG 3.0 1V Детска патика од  Reebok. Моделот е направен од комбинација на текстилни ткаенини и синтетичка кожа.Имаат мек ѓон и

REEBOK

2021-04-27T16:48:07+02:00
1890.00 1890.00 MKD 7
(22) броеви:: 22 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008281
(21) броеви:: 21 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008280
(24) броеви:: 24 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008284
(25) броеви:: 25 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008285
(26) броеви:: 26 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008286
(22.5) броеви:: 22.5 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008282
(23.5) броеви:: 23.5 1890.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008283
Споредба на продукти