Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски сандали - K&K

Детски сандали - 8192031
НОВ Препорачан

Спортски сандали - K&K

Модел: 8192031

Броеви: од 18 до 26

Категорија: САНДАЛИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Секојдневни детски сандали за најмладите.

Тематски сино во комбинација со контрастни апликации и сиви елементи. Memory Foam влошки за оптимална удобност при употреба. Прилагодување околу глуждот со лепенка за максимална прилагодливост и стабилност на детското стапало. Лесно се чистат со влажна крпа или четка.Секојдневни детски сандали за најмладите.Тематски сино во комбинација со контрастни апликации и сиви елементи.Memory Foam влошки за оптимална удобност при употреба.Прилагодување околу глуждот со лепенка за максимална прилагодливост и стабилност на детското стапало.Лесно се чистат со влажна крпа или четка.

Броеви Должина на влошка/см/
№19 12.4
№20 13
№21 13.6
№22 14.2
№23 14.9
№24 15.6
№25 16.4
Спортски сандали - K&K

Спортски сандали - K&K

1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски сандали - K&K
Спортски сандали - K&K
Секојдневни детски сандали за најмладите. Тематски сино во комбинација со контрастни апликации и сиви елементи. Memory Foam влошки…
2020-06-25T14:58:38+02:00
1899.00 1899.00 MKD 5
(18) броеви:: 18 1899.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002860
(23) броеви:: 23 1899.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002865
(24) броеви:: 24 1899.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002866
(25) броеви:: 25 1899.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002867
(26) броеви:: 26 1899.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002868
Споредба на продукти