Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали - 8192041

Детски сандали - 8192041
НОВ Препорачан

Детски сандали - 8192041

Модел: 8192041

Броеви: од 19 до 23

Категорија: САНДАЛИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.999,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Секојдневни детски сандали за најмладите.

Погодни за деца кој само што прооделе. Направени се во беш и сина боја. Прицврстувањето е со две лепенки кој овозможуваат, оптимален комфор на детското стапало. Ѓонот е мек и лесен,флекибилен и  обезбедува природно чувство на нозете при одење.Секојдневни детски сандали за најмладите.Погодни за деца кој само што прооделе.Направени се во беш и сина боја.Прицврстувањето е со две лепенки кој овозможуваат, оптимален комфор на детското стапало.Ѓонот е мек и лесен,флекибилен и  обезбедува природно чувство на нозете при одење.

Броеви Должина на влошка/см/
№19 12.7
№20 13.3
№21 14
№22 14.7
№23 15.3

Детски сандали - 8192041

Детски сандали - 8192041

1.999,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали - 8192041
Детски сандали - 8192041
Секојдневни детски сандали за најмладите. Погодни за деца кој само што прооделе. Направени се во беш и сина боја. Прицврстувањето…
2020-06-25T14:58:54+02:00
1999.00 1999.00 MKD 3
(19) броеви:: 19 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002869
(22) броеви:: 22 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002872
(23) броеви:: 23 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002873
Споредба на продукти