Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски сандали - K&K

Детски сандали - 8192071
НОВ Препорачан

Спортски сандали - K&K

Модел: 8192071

Броеви: од 19 до 25

Категорија: САНДАЛИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.999,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Секојдневни детски сандали за најмладите.

Погодни за деца кој само што прооделе. Направени се бела и сина боја со штампани апликации. Прицврстувањето е со две лепенки кој овозможуваат, оптимален комфор на детското стапало. Ѓонот е мек и лесен,флекибилен и  обезбедува природно чувство на нозете при одење.Секојдневни детски сандали за најмладите.Погодни за деца кој само што прооделе.Направени се бела и сина боја со штампани апликации.Прицврстувањето е со две лепенки кој овозможуваат, оптимален комфор на детското стапало.Ѓонот е мек и лесен,флекибилен и  обезбедува природно чувство на нозете при одење.

Броеви Должина на влошка/см/
№19 12.4
№20 13
№21 13.6
№22 14.2
№23 14.9
№24 15.6
№25 16.4

Спортски сандали - K&K

Спортски сандали - K&K

1.999,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски сандали - K&K
Спортски сандали - K&K
Секојдневни детски сандали за најмладите. Погодни за деца кој само што прооделе. Направени се бела и сина боја со штампани апликации.…
2020-06-25T14:58:46+02:00
1999.00 1999.00 MKD 3
(19) броеви:: 19 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002907
(22) броеви:: 22 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002910
(25) броеви:: 25 1999.00 MKD САНДАЛИ In Stock 2000002913
Споредба на продукти