Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 2042c19

Броеви: од 20 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бела / прскана
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви          Должина на влошка /см/
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Бела / прскана Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-20T23:00:11+02:00
1799.00 1799.00 MKD 16
(20) броеви:: 20 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007523
(22) броеви:: 22 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007525
(28) броеви:: 28 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007530
(29) броеви:: 29 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007532
(30) броеви:: 30 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007533
(31) броеви:: 31 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007534
(32) броеви:: 32 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007535
(33) броеви:: 33 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007536
(34) броеви:: 34 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007537
(21) броеви:: 21 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007524
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007526
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007527
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007528
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007529
(35) броеви:: 35 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007538
Споредба на продукти