Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 2042c97

Броеви: од 19 до 33

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сребрена
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви          Должина на влошка /см/
№19 11.5
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Сребрена Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-20T23:18:36+02:00
1799.00 1899.00 MKD 15
(20) броеви:: 20 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007580
(22) броеви:: 22 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007582
(28) броеви:: 28 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007588
(29) броеви:: 29 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007589
(30) броеви:: 30 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007590
(31) броеви:: 31 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007591
(32) броеви:: 32 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007592
(33) броеви:: 33 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007593
(19) броеви:: 19 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007579
(21) броеви:: 21 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007581
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007583
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007584
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007585
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007586
(27) броеви:: 27 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007587
Споредба на продукти