Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 2042c98

Броеви: од 20 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви         Должина на влошка /см/
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Тегет Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-20T23:31:11+02:00
1799.00 1899.00 MKD 16
(20) броеви:: 20 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007563
(22) броеви:: 22 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007565
(28) броеви:: 28 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007571
(29) броеви:: 29 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007572
(30) броеви:: 30 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007573
(31) броеви:: 31 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007574
(32) броеви:: 32 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007575
(33) броеви:: 33 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007576
(34) броеви:: 34 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007577
(21) броеви:: 21 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007564
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007566
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007567
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007568
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007569
(27) броеви:: 27 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007570
(35) броеви:: 35 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007578
Споредба на продукти