Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 2042c99

Броеви: од 19 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви          Должина на влошка /см/
№19 11.5
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Тегет Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-20T23:45:06+02:00
1799.00 1799.00 MKD 17
(20) броеви:: 20 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007438
(22) броеви:: 22 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007440
(28) броеви:: 28 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007446
(29) броеви:: 29 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007447
(30) броеви:: 30 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007448
(31) броеви:: 31 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007449
(32) броеви:: 32 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007450
(33) броеви:: 33 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007451
(34) броеви:: 34 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007452
(19) броеви:: 19 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007437
(21) броеви:: 21 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007439
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007441
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007442
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007443
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007444
(27) броеви:: 27 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007445
(35) броеви:: 35 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007453
Споредба на продукти