Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 3010с02

Броеви: од 27 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Златна
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви           Должина на влошка /см/
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Златна Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-20T23:56:23+02:00
1899.00 1899.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007540
(29) броеви:: 29 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007541
(30) броеви:: 30 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007542
(31) броеви:: 31 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007543
(32) броеви:: 32 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007544
(33) броеви:: 33 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007545
(34) броеви:: 34 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007546
(27) броеви:: 27 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007539
(35) броеви:: 35 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007547
Споредба на продукти