Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 3011с01

Броеви: од 19 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сребрена
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви           Должина на влошка /см/
№19 11.5
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Сребрена Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-21T00:05:35+02:00
1899.00 1899.00 MKD 8
(20) броеви:: 20 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007455
(22) броеви:: 22 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007457
(19) броеви:: 19 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007454
(21) броеви:: 21 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007456
(23) броеви:: 23 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007458
(24) броеви:: 24 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007459
(25) броеви:: 25 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007460
(26) броеви:: 26 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007461
Споредба на продукти