Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 7212011

Броеви: од 24 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Златен 
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви Должина на  влошка/см/
№21 13.1
№22 13.7
№23 14.3
№24 15
№25 15.5
№26 16.1
№27 16.8
№28 17.4
№29 18
№30 18.6
№31 19.2
№32 19.9
№33 20.6
№34 21.4
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Златен  Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T13:37:02+02:00
2199.00 2199.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007687
(29) броеви:: 29 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007688
(30) броеви:: 30 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007689
(31) броеви:: 31 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007690
(32) броеви:: 32 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007691
(33) броеви:: 33 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007692
(34) броеви:: 34 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007693
(24) броеви:: 24 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007683
(25) броеви:: 25 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007684
(26) броеви:: 26 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007685
(27) броеви:: 27 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007686
(35) броеви:: 35 2199.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007694
Споредба на продукти