Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел:3011с03

Броеви: од 19 до 29

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Розево златна
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви           Должина на влошка /см/
№19 11.5
№20 12
№21 12.5
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Розево златна Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-21T00:16:53+02:00
1899.00 1899.00 MKD 11
(20) броеви:: 20 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007483
(22) броеви:: 22 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007485
(28) броеви:: 28 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007491
(29) броеви:: 29 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007492
(19) броеви:: 19 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007482
(21) броеви:: 21 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007484
(23) броеви:: 23 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007486
(24) броеви:: 24 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007487
(25) броеви:: 25 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007488
(26) броеви:: 26 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007489
(27) броеви:: 27 1899.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007490
Споредба на продукти