Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 7039с11

Броеви: од 22 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Циклама
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви              Должина на влошка /см/
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Циклама Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-21T00:42:21+02:00
1799.00 1799.00 MKD 11
(28) броеви:: 28 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007628
(29) броеви:: 29 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007629
(30) броеви:: 30 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007630
(31) броеви:: 31 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007631
(32) броеви:: 32 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007632
(33) броеви:: 33 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007633
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007623
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007624
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007625
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007626
(27) броеви:: 27 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007627
Споредба на продукти