Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 7039с13

Броеви: од 23 до 33

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: Billowy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Розева металик
Горен дел       Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошки Природна кожа
Ѓон Плутено
Броеви         Должина на влошка /см/
№22 13
№23 14
№24 14.5
№25 15.5
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 17.5
№30 18
№31 18.5
№32 19
№33 20
№34 20.5
№35 21
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

1.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Розева металик Горен дел       Природна кожа Постава Природна кожа Влошки Природна кожа Ѓон Плутено

Billowy

2021-05-21T00:55:34+02:00
1799.00 1799.00 MKD 11
(28) броеви:: 28 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007642
(29) броеви:: 29 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007643
(30) броеви:: 30 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007644
(31) броеви:: 31 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007645
(32) броеви:: 32 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007646
(33) броеви:: 33 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007647
(23) броеви:: 23 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007637
(24) броеви:: 24 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007638
(25) броеви:: 25 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007639
(26) броеви:: 26 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007640
(27) броеви:: 27 1799.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007641
Споредба на продукти