Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 7212021

Броеви: од 26 до 35

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бела
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви       Должина на влошка  /см/
№26 16.8
№27 17.5
№28 18
№29 18.7
№30 19.3
№31 20
№32 20.6
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.4
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Бела Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T14:01:24+02:00
2399.00 2399.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007399
(29) броеви:: 29 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007400
(30) броеви:: 30 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007401
(31) броеви:: 31 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007402
(32) броеви:: 32 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007403
(33) броеви:: 33 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007404
(34) броеви:: 34 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007405
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007397
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007398
(35) броеви:: 35 2399.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007406
Споредба на продукти