Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 8212011

Броеви: од 19 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Корална
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви        Должина на влошка/см/
№19 12.7
№20 13.3
№21 14
№22 14.7
№23 15.3
№24 15.9
№25 16.4
№26 17
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Корална Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T14:06:16+02:00
2099.00 2099.00 MKD 8
(20) броеви:: 20 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007676
(22) броеви:: 22 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007678
(19) броеви:: 19 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007675
(21) броеви:: 21 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007677
(23) броеви:: 23 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007679
(24) броеви:: 24 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007680
(25) броеви:: 25 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007681
(26) броеви:: 26 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007682
Споредба на продукти