Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 8212012

Броеви: од 19 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Розева перла
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви         Должина на влошка/см/
№19 12.4
№20 13
№21 13.6
№22 14.3
№23 15
№24 15.6
№25 16.2
№26 16.9
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Розева перла Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T14:36:11+02:00
2099.00 2099.00 MKD 8
(20) броеви:: 20 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007430
(22) броеви:: 22 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007432
(19) броеви:: 19 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007429
(21) броеви:: 21 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007431
(23) броеви:: 23 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007433
(24) броеви:: 24 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007434
(25) броеви:: 25 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007435
(26) броеви:: 26 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007436
Споредба на продукти