Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модели: 8212031

Броеви: од 18 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Син
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви           Должина на влошка/см/
№18 12.1
№19 12.7
№20 13.3
№21 14
№22 14.7
№23 15.3
№24 15.9
№25 16.4
№26 17
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Син Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T15:02:10+02:00
2099.00 2099.00 MKD 9
(18) броеви:: 18 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007420
(20) броеви:: 20 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007422
(22) броеви:: 22 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007424
(19) броеви:: 19 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007421
(21) броеви:: 21 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007423
(23) броеви:: 23 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007425
(24) броеви:: 24 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007426
(25) броеви:: 25 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007427
(26) броеви:: 26 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007428
Споредба на продукти