Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
НОВ Препорачан

Детски сандали K&K

Модел: 8212032

Броеви: од 18 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви         Должина на влошка /см/
№18 12.1
№19 12.9
№20 13.3
№21 14
№22 14.7
№23 15.3
№24 15.9
№25 16.4
№26 17
Детски сандали K&K

Детски сандали K&K

2.099,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски сандали K&K
Детски сандали K&K
Боја Тегет Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T15:12:34+02:00
2099.00 2099.00 MKD 9
(18) броеви:: 18 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007903
(20) броеви:: 20 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007905
(22) броеви:: 22 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007907
(19) броеви:: 19 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007904
(21) броеви:: 21 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007906
(23) броеви:: 23 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000007908
(24) броеви:: 24 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007909
(25) броеви:: 25 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007910
(26) броеви:: 26 2099.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007911
Споредба на продукти