Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски сандали Reebok
Детски сандали Reebok
НОВ SALE Препорачан
- 20.00 %

Детски сандали Reebok

Модел: EF7592 

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: REEBOK SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.272,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.590,00 ден.
Заштедуваш: 318,00 ден.
Понудата истекува по:
: : :
Нема на залиха

   

Сандали од брендот Reebok. Изработени од лесни материјали.Создадени за летните лудории, со нив може и во вода.

US EU cm UK
1 16 7 0.5
2 17 8 1.5
3 18.5 9 2.5
4 19.5 10 3.5
4.5 20 10.5 4
5 21 11 4.5
6 22 12 5.5
7 23.5 13 6.5
7.5 24 13.5 7
8 24.5 14 7.5
8.5 25 14.5 8
9 25.5 15 8.5
9.5 26 15.5 9
10 26.5 16 9.5
10.5 27 16.5 10
1.5 16.5 7.5 1
2.5 17.5 8.5 2
11 27.5 17 10.5
11.5 28 17.5 11
12 29 18 11.5
12.5 30 18.5 12
13 30.5 19 12.5
13.5 31 19.5 13
5.5 21.5 11.5 5
6 22 12 5.5
6.5 22.5 12.5 6
Детски сандали Reebok

Детски сандали Reebok

1.272,00 ден. На залиха
Стара цена: 1.590,00 ден.
Заштедуваш: 318,00 ден.
Нема на залиха
Детски сандали Reebok
Детски сандали Reebok
Сандали од брендот Reebok. Изработени од лесни материјали.Создадени за летните лудории, со нив може и во вода.

REEBOK

2021-06-07T11:35:15+02:00
1590.00 1590.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 1590.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000008410
(21) броеви:: 21 1590.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000008409
(23.5) броеви:: 23.5 1590.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ Out Of Stock 2000008411
(25.5) броеви:: 25.5 1590.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000008413
(26.5) броеви:: 26.5 1590.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000008414
Споредба на продукти