Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Детски стартки КК

Детски стартки КК

Модел: 121501

Броеви: од 19 до 35

Категорија: ДЕТСКИ СТАРТКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Бел
Горен дел       Текстил  
Постава Текстил
Влошка Мемори пена
Ѓон Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№19 14
№20 14.5
№21 15
№22 15.5
№23 16
№24 16.5
№25 17
№26 17.5
№27 18
№28 18.5
№29 19
№30 19.5
№31 20
№32 20.5
№33 21
№34 21.5
№35 22
Детски стартки КК

Детски стартки КК

1.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти