Поврзи се со нас:
071 219 955

Детски термо чизми

Детски термо чизми - 381001
НОВ Препорачан

Детски термо чизми

Модел: 381001

Броеви: од 22 до 37

Категорија: ГУМЕНИ ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Детски термо чизми Termix во морскосино со актуелен дизајн направени од мека пена EVA. Исклучително лесни со тежина 350-400 грама на еден пар, удобни и со подвижен термо чорап. Благодарение на воздушните микро меурчиња во EVA материјалот, тие се отпорни, флексибилни и топли до -30 ° C степени. Пена EVA која се користи во изработката е сигурен термички изолатор и обезбедува изолација од надворешни услови, дури и при температури до -30°C степени.

Броеви Должина на влошка /см/
№22/23 14.9
№24/25 16.9
№26/27 18.1
№28/29 19.4
№30/31 20.7
№32/33 22
№34/35 23.3
№36/37 24

Детски термо чизми

Детски термо чизми

1.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Детски термо чизми
Детски термо чизми
Детски термо чизми Termix во морскосино со актуелен дизајн направени од мека пена EVA. Исклучително лесни со тежина 350-400 грама…
2020-06-25T15:54:14+02:00
1299.00 1299.00 MKD 8
(22) броеви:: 22 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000405
(24) броеви:: 24 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000406
(26) броеви:: 26 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000407
(28) броеви:: 28 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000408
(30) броеви:: 30 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000409
(32) броеви:: 32 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000410
(34) броеви:: 34 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000411
(36) броеви:: 36 1299.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000412
Споредба на продукти