Поврзи се со нас:
071 219 955

Дизајнерски патики Think Free
Дизајнерски патики Think Free - 7201082
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Дизајнерски патики Think Free

Модел: 7201082

Броеви: од 29 до 34

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.679,40 ден. На залиха
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.119,60 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Дизајнерски патики изработени од квалитетни материјали и удобна форма за секое стапало.Добивате бесплатен подарок-брендирана торбичка К&К 

Броеви Должина на влошка/см/
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 22.5
Дизајнерски патики Think Free

Дизајнерски патики Think Free

1.679,40 ден. На залиха
Стара цена: 2.799,00 ден.
Заштедуваш: 1.119,60 ден.
На залиха
Нема на залиха
Дизајнерски патики Think Free
Дизајнерски патики Think Free
Дизајнерски патики изработени од квалитетни материјали и удобна форма за секое стапало.Добивате бесплатен подарок-брендирана торбичка…
2020-06-25T16:35:44+02:00
2799.00 3690.00 MKD 6
(29) броеви:: 29 3690.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006328
(30) броеви:: 30 2799.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005822
(31) броеви:: 31 2799.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005821
(32) броеви:: 32 2799.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005820
(33) броеви:: 33 2799.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005819
(34) броеви:: 34 2799.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005818
Споредба на продукти