Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K
НОВ Препорачан

Елегантни обувки K&K

Модел: 9201201

Броеви: од 27 до 38

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сребрена
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на Влошка/см/
№27 17.9
№28 18.6
№29 19.2
№30 19.9
№31 20.6
№32 21.3
№33 21.9
№34 22.6
№35 23.2
№36 23.9
№37 24.4
№38 25
Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K

2.199,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Елегантни обувки K&K
Елегантни обувки K&K
Боја Сребрена Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T21:43:23+02:00
2199.00 2199.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006068
(29) броеви:: 29 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006067
(30) броеви:: 30 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006066
(31) броеви:: 31 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006065
(32) броеви:: 32 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006064
(33) броеви:: 33 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006063
(34) броеви:: 34 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006062
(35) броеви:: 35 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006061
(36) броеви:: 36 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006060
(37) броеви:: 37 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006059
(38) броеви:: 38 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006058
Споредба на продукти