Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K
НОВ Препорачан

Елегантни обувки K&K

Модел: 9203201

Броеви: од 27 до 38

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Златна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на влошка/см/
№27 17.9
№28 18.6
№29 19.2
№30 19.9
№31 20.6
№32 21.3
№33 21.9
№34 22.6
№35 23.2
№36 23.9
№37 24.4
№38 25
Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K

2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Елегантни обувки K&K
Елегантни обувки K&K
Боја Златна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T21:47:54+02:00
2199.00 2199.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006729
(29) броеви:: 29 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006728
(30) броеви:: 30 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006727
(31) броеви:: 31 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006726
(32) броеви:: 32 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006725
(33) броеви:: 33 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006724
(34) броеви:: 34 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006723
(27) броеви:: 27 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006730
(35) броеви:: 35 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006722
(36) броеви:: 36 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006721
(37) броеви:: 37 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006720
(38) броеви:: 38 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006719
Споредба на продукти