Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K
НОВ Препорачан

Елегантни обувки K&K

Модел: 9203202

Броеви: од 27 до 38

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка/см/
№27 17.9
№28 18.6
№29 19.2
№30 19.9
№31 20.6
№32 21.3
№33 21.9
№34 22.6
№35 23.2
№36 23.9
№37 24.4
№38 25
Елегантни обувки K&K

Елегантни обувки K&K

2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Елегантни обувки K&K
Елегантни обувки K&K
Боја Темно сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T22:04:29+02:00
2199.00 2199.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006683
(29) броеви:: 29 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006684
(30) броеви:: 30 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006685
(31) броеви:: 31 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006673
(32) броеви:: 32 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006672
(33) броеви:: 33 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006671
(34) броеви:: 34 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006670
(27) броеви:: 27 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006682
(35) броеви:: 35 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006686
(36) броеви:: 36 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006687
(37) броеви:: 37 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006669
(38) броеви:: 38 2199.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006688
Споредба на продукти