Поврзи се со нас:
071 219 955

Елегантни црни обувки K&K
Елегантни црни обувки K&K
НОВ Препорачан

Елегантни црни обувки K&K

Модел: 9213211

Броеви: од 29 до 38

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Црна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№29 19.2
№30 19.9
№31 20.6
№32 21.3
№33 21.9
№34 22.6
№35 23.2
№36 23.9
№37 24.4
№38 25
Елегантни црни обувки K&K

Елегантни црни обувки K&K

2.199,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Елегантни црни обувки K&K
Елегантни црни обувки K&K
Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук

K&K

2021-09-05T19:49:14+02:00
2199.00 2199.00 MKD 10
(29) броеви:: 29 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008587
(30) броеви:: 30 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008588
(31) броеви:: 31 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007953
(32) броеви:: 32 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008589
(33) броеви:: 33 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008590
(34) броеви:: 34 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008591
(35) броеви:: 35 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008592
(36) броеви:: 36 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008593
(37) броеви:: 37 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008594
(38) броеви:: 38 2199.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008595
Споредба на продукти