Поврзи се со нас:
071 219 955

Есенски чизми K&K

Есенски Чизми - 7183041
SALE Препорачан
- 1.040,00 ден.

Есенски чизми K&K

Модел: 7183041

Броеви: од 25 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.559,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.040,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски елегантни есенски чизми со актуелна златна штампа. Со патент за лесно облекување и сигурно закопчување. Топла постава и топли влошки. Флексибилни и меки ѓонови со Flexi step систем.

Броеви Должина на влошка
№25 16,5см.
№26 17,1см.
№27 17,8см.
№28 18,7см.
№29 19,4см.
№30 20,1см.
№31 20,7см.
№32 21,4см.
№33 22,1см.
№34 22,8см.
№35 23,4см.
Есенски чизми K&K

Есенски чизми K&K

1.559,00 ден. На залиха
Стара цена: 2.599,00 ден.
Заштедуваш: 1.040,00 ден.
Нема на залиха
Есенски чизми K&K
Есенски чизми K&K
Детски елегантни есенски чизми со актуелна златна штампа. Со патент за лесно облекување и сигурно закопчување. Топла постава и топли…
2020-06-25T17:08:21+02:00
2599.00 2599.00 MKD 2
(27) броеви:: 27 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001471
(30) броеви:: 30 2599.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001474
Споредба на продукти